Bonsaiworkshop med Peter Warren

Dato: 04.-05. mai 2019

Bonsaikunstneren Peter Warren er tilbake hos Taki Bonsai i 2019 for å holde en 2 dagers workshop. Lær bonsaikunsten fra en dyktig profesjonell fra England

Peter Warren er fra Storbritannia, en Yorkshireman som nå bor i London. Har vært lærling under Mr. Kunio Kobayashi på Shunkaen Bonsai Museum i Tokyo. På den tiden var Minoru Akiyama fortsatt en lærling der og har vært en massivt innflytelsesrik figur i Peters bonsaiutdanning. Etter 6 års lærerid hvor han lærte om ikke bare bonsai-teknikker, men bonsai display, suiseki og antikke potter, begynte Peter sin profesjonelle karriere i Storbritannia og har jobbet mye i Europa og USA mens han kom tilbake til Japan flere ganger et år for å polere opp sine ferdigheter og tilbakebetale sin gjeld til Mr. Kobayashi.

Peter har et bredt spekter av erfaring, men foretrekker å jobbe med trær som har unik karakter. Dette er hans femte besøk til Norge og andre besøk hos Taki Bonsai.

Klikk her for å kjøpe billetter

PeterWarren

Workshop - Dag 1

Dato: Lørdag 4. mai 2019
Beskrivelse: Ta med ditt eget tre du ønsker å jobbe med, eller kjøpt et bonsai materiale på vårt hagesenter. Få hjelp av Peter Warren til å forbedre/forme ditt tre.
Pris: kr 790,- pr person.
Arrangør: Taki Bonsai (Hageland Foss)
Sted: Hageland Foss, Hurumveien 11, 3440 Røyken

Workshop - Dag 2

Dato:  Søndag 5. mai 2019
Beskrivelse: Ta med ditt eget tre du ønsker å jobbe med, eller kjøpt et bonsai materiale på vårt hagesenter. Få hjelp av Peter Warren til å forbedre/forme ditt tre.
Pris: 790
Arrangør: Taki Bonsai (Hageland Foss)
Sted: Hageland Foss, Hurumveien 11, 3440 Røyken

Bonsai bok av Peter Warren

Publisert 1. juli 2014 av DK som nærmet seg Peter sommeren 2013 for å oppdatere sin tidligere tittel, den omfattende og velkjente boken av den sene Harry Tomlinson. Å følge i slike fotspor var en ære og et privilegium.

Det er først og fremst en entry level bok for å inspirere og utdanne de som tar sine første skritt i bonsai verden, selv om det er rikelig med informasjon for mer avanserte entusiaster. Tilgjengelig fra alle gode bokhandler og direkte fra Saruyama Bonsai.

Bonsai-bok-Peter-Warren

Artikler/Magasiner med Peter Warren

Siden 2007 har Peter Warren regelmessig vært representeret i det fremste internasjonale bonsaimagasinet Bonsai Focus, som er oversatt til 6 språk. Han bidrar som en bonsai kunstner, forfatter og oversetter. Mange av prosjekttrærne som er omtalt, utvikles fortsatt i planteskolen hans.

Linker og yttligere informasjon om Peter Warren

Peter Warren sin hjemmeside

Omfattende og profesjonell bonsai service fra første styling til vanlig vedlikehold. Høyeste kvalitet trær, potter og mer fra hele verden. Dette finner man hos Peter Warren. Se hans hjemmeside her

Videor av Peter Warren

Se noen videoer av Peter Warren i bonsaiarbeid

Se videoer her

Peter Warren sitt bonsaiarbeid

Her finner du bilder fra noe av Peter Warren sitt arbeid

Se hans arbeid her