Påmeldingsskjema – Nybegynnerkurs i Bonsai 2020

Detaljer om kurset - Vår 2020

Kurs: Nybegynnerkurs i bonsai
Kursdato:
25.4.2020 (1 dag)
Varighet: Kl 09:00-16:00
Pris: kr 690 pr person (Inkludert gratis kaffe/te)
Kurssted: Kurset vil bli avholdt hos Hageland Foss (Taki Bonsai). Adresse: Hurumveien 11, 3440 Røyken
Kursholder: Marius Foss

MariusFoss

 

Med vårt nybegynnerkurs i bonsai vil du lære deg både teori og gode teknikker for å komme igang med den spennende hobbyen Bonsai. Vi starter kurset med en teoridel, hvor dere vil lære om bakgrunn til Bonsai, grunnleggende teknikker for å bygge opp et bonsaitre, vedlikehold og stell. Etter teoridelen vil Marius vise en demonstrasjon og grunnleggende forming av et bonsaitre slik at deltagerne vil kunne se de korrekte teknikkene bli utført for å forme en plante til et fremtidig Bonsai tre. Vi vil ikke gjøre hele treet ferdig da vi ønsker at også deltagerne får prøvd seg frem med sine egne trær. Etter demonstrasjonen vil deltagerne få mulighet til prøve seg selv på forming av sine egene trær med bistand og tips fra Marius.

PS! Med kurset vil vi ikke få mulighet til å ferdigstille alle av deltagernes trær fullstendig, men målet med kurset er at man skal få en god innføring i bonsai som hobby og få en god hjelp og start med sine trær, slik at man lærer seg teknikkene og man selv kan forme treet videre.

Hva trenger jeg å ta med til kurset?

Til nybegynnerkurset kan det vær greit å ha med følgende

  • Skarp trimmesaks
  • Grensaks
  • bonsaiwire
  • Plante du ønsker å forme (Ta med egne eller kjøp på vårt hagesenter)

Kjøp produkter på vår produktside

Skal du kjøpe et tre på hagesenteret til kurset?

Hvis du ønsker å kjøpe inn et passende tre til bonsaikurset som du ønsker å forme har vi masse gode emner i salg. Vi anbefaler deg å komme klokken 09:00 slik at alle som ønsker å kjøpe et tre rekker å handle før vi starter kurset klokken 10:00. Av erfaring bruker vi fort litt tid til utvelgelse av trær hvis flere ønsker å kjøpe.