Bonsaiutstillingen Nordic Bonsai 2019

Bonsaiutstilling

Vi ønsker å samle Norges beste bonsaitrær til Nordic Bonsai 2019. Nordic Bonsai er en flott Bonsaiutstilling hos Taki Bonsai hvor man vil finne både små og større bonsaitrær. Arrangementet vil bli avholdt 14.-15. september 2019
 
Bonsaitrærne som skal være med på bonsaiutstillingen går igjennom en utvelgesprossess for å bli godkjent til messen. Vi oppfordrer uansett flest mulig til å sende inn bilder av sine velutviklede bonsaitrær. Alle er velkomne til å sende inn bilder av ditt Bonsaitre til oss.
 
Vi håper med denne bonsaiustillingen å skape en spennende og spesiell utstilling som fremmer og viser frem de flotte Bonsaitrærne som finnes i Norge.

Lørdag 14.9.2019

UTSTILLINGEN ÅPNER 10:00  16:00

Dørene åpner klokken 10:00 for bonsaiutstillingen.

WORKSHOP 9:00 – 16:00

Dag 1 av workshop med Jan Culek (Egen registering, kun for forhåndsregistrerte).
Tilskuerbilletter kan kjøpes på utstillingsdagen

Søndag 15.9.2019

UTSTILLINGEN 10:00 – 16:00

Dørene åpner klokken 10:00 for bonsaiutstillingen.

WORKSHOP 9:00 – 16:00

Dag 2 av workshopen med Jan Culek (Egen registering, kun for forhåndsregistrerte).
Tilskuerbilletter kan kjøpes på utstillingsdagen

Med denne bonsaiutstillingen ønsker vi å vise frem de beste av hva Norge har å tilby av bonsaitrær. Vi avhenger derfor av DU SOM EIER ET FLOTT BONSAITRE til å sende inn bilder og registrere ditt tre hos oss. Alle har mulighet til å delta med sitt eget tre på messen. Send oss bilder (fra 4 sider) + gjerne litt informasjon rundt treet du ønsker å delta med. Treet vil bli evaluert av vi i bonsaiutvalget og godkjent for utstillingen.

Vi ønsker at så mange som mulig som har fine bonsaitrær til å sende oss bilder og registere ditt tre.

Send dine bonsaibilder til marius@takibonsai.no, enten via vår registeringsknapp, vanlig epost, eller har du mange bilder anbefaler vi deg å benytte www.filemail.com for å sende bilder.