bonsaibok

Nyttige artikler

Vi har laget noen forskjellige artikler med nyttig bonsaiinformasjon. Intressert å lese mer, klikk på knappen under for å komme til arkivet.

Tips

Her finner du linker til forskjellige nyttig bonsaisider som kan være relevant for deg som ønkser å lære mer om bonsai.

Hvem er Taki Bonsai?

Taki Bonsai er merkenavnet til Foss Hagesenter sin Bonsai satsing. Vi selger Bonsaitrær samt bonsaiutstyr, -verktøy, -wire, -ompottingsutstyr, akadama, kiryu. I tillegg har vi et godt utvalg av bonsaipotter i salg. I tillegg til salg av trær og utstyr arrrangerer vi årlige bonsaievents. Vi har arrangert workshops med Peter Warren og Bjorn Bjorholm, samt nybegynnerkurs i Bonsai og flere andre workshops på vårt hagesenter, Hageland Foss. Vi er lokalisert 40 minutter fra Oslo og 15 minutter fra Drammen.

Vi sender bonsaitrær og utstyr til hele Norge.

Bestilling av produkter

Vi sender alt av bonsaiartikler pr post inklusiv små bonsaitrær. Store bonsaitrær sendes med spesiell plantetransport for trygg frakt. Når du handler på vår nettside har du også valgmulighet til å hente varer på vårt hagesenter, Hageland Foss, Hurumveien 11 3440 Røyken. Vi holder til sentralt på Østlandet, kun 40 minutter fra Oslo og 15 minutter fra Drammen. NB! Alle varene i nettbutikken selges også i vårt hagesenter, så det kan være tilfeller der lagerstatus i nettbutikken ikke stemmer, selv om vi oppdaterer jevnlig.

KONTAKTINFO
Du kan kontakt Taki Bonsai på følgende nummer
T: 905 38 408
T: 31 28 49 56
Epost: Benytt kontaktskjema her

 

ÅPNINGSTIDER NETTBUTIKKEN
Vår nettbutikk holder åpnet 365 dager i året, 24 timer i døgnet

 

ÅPNINGSTIDER FOR VÅR FYSISKE BUTIKK

Hverdager: 09:00 -19:00

Lørdager: 09:00 – 17:00

Søndager og helligdager: 11:00 – 17:00

Vi har åpent alle helligdager i mai, unntatt 17. mai.