Lær bonsai online

eisei-en

BONSAI-U – Bjorn Bjorholm

Bonsai-U er en omfattende bonsai utdannings- og læringsplattform med Bjorn Bjorholm

Hver uke kan medlemmer få tilgang til splitter nye bonsai-læringsvideor, stille spørsmål til Bjorn direkte i Q&A online live-strømmer, og få tilgang til medlemsforumet Når du velger en av abonnementsplanene får du tilgang til et stadig voksende bibliotek med bonsai-videoopplæringer.

Start din bonsai-utdanning ved å abonnere her

Kisetsu-en

Kisetsu-en – Morten Albek

Shohin Bonsai-skolen er den perfekte ressursen for lidenskapelige bonsaiskapere som ønsker å ta ferdighetene sine til neste nivå.

I 30 år + har Morten Albek vært dedikert til bonsai-undervisning og reiser over hele verden for å undervise på store arenaer og mindre arrangementer.

Siden 2003 har Shohin Bonsai Europe vært dedikert til å fremme kunsten til Shohin-bonsai i Vesten. Siden den gang har kjærligheten og lidenskapen for den lille og estetiske Shohin-bonsaien spredt seg vidt og er nå en populær hobby for mange entusiaster.

Start din bonsai-utdaninng ved å abonner her

mirai-live

Mirai Live – Ryan Neil

Over 450+ videoer og teller, med 500+ timer med bonsai-undervisning. 114 forskjellige trearter fungerte, hundrevis av store bonsaiteknikker utforsket, instruksjon av Ryan Neil og 15 anerkjente bonsai-fagfolk.

Start din bosnai-utdanning ved å abonnere her

Andre nyttige tips

Norsk bonsaiselskap

Norsk Bonsaiselskap

Norsk Bonsaiselskap ble dannet i januar 1993. Norsk Bonsaiselskap er et uformelt forum for utvikling av tanker og erfaringer om bonsai til felles nytte og hygge. På våre arbeidsmøter har medlemmene gjerne med sine egne trær som de jobber med og/eller får råd om. Vi arrangerer felles og separate utstillinger foruten seminarer. Hvis du er interessert i bonsai – enten du allerede er en habil bonsai-dyrker, du har prøvd og gitt opp, eller du har lyst til å starte, men ikke vet riktig hvordan – er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Les mer om av Norsk bonsaiselskap her

Bonsai empire

Bonsai Empire

Bonsai Empire er et fellesskap bygget av entusiaster og eksperter fra hele verden. De presenterer deg for den fascinerende og levende kunsten Bonsai, og hjelper deg med å komme i gang!

Les mer om Bonsai Empire her

bonsaifocus

Bonsai Focus

Det internasjonale magasinet for nybegynnere og eksperter innen Bonsai. Oppdag hvordan fascinerende Bonsai Focus er! Med informative rapporter og imponerende fotografering hver 2. måned, gjør Bonsai Focus Magazine deg til øyevittne ekstraordinære bonsai, flotte stylinger av berømte mestere, pedagogiske teknikker og nyttige vedlikeholdstips.

Les mer om Bonsai Foucs her