Vilkår og betingelser

Betaling

Taki Bonsai følger kravet til bruk av 3D secure i forbindelse med betaling på nettbutikken. Kravet til bruk 3D secure er for å sørge for at sikkerheten på dine betalinger økes.

Frakt

Vi sender varer over hele landet. Du vil motta informasjon fra oss om sendingen, med sporing og leveringsmåte.

Dersom du ønsker å hente varene i vår på butikk på Hageland Foss, Hurumveien 11, 3440 Røyken, velger du dette i kassen, og du vil ikke bli belastet for frakt.

Reklamsjonsrett for levende planter

Bonsaitrær – ny plante innen 3 måneder etter kjøp – om planten dør eller taper karakter. Forutsetning er at planten har fått normalt stell i forhold til en bonsai angående vanning, gjødsel og lysforhold (se veiledning her): (Normalt stell av bonsaitrær er litt annerledes enn vanlige hageplanter og potteplanter. På sommertid er det vanning opptil 7 dager per uke, altså hver dag, mens det på vinterstid er noe sjeldnere. Vann godt ved hver vanning. Årsaken til behovet for hyppig vanning er både at trærne står i grunne potter og har spesialjord). Ingen vintergaranti.

Vårt hagesenter er en del av Hageland kjeden og vi følger samme reklamasjonsvilkår. Les mer på våre Hageland sine nettsider om reklamasjonsrett: Hageland reklamasjonsrett