Vilkår og betingelser

Betaling

Taki Bonsai følger kravet til bruk av 3D secure i forbindelse med betaling på nettbutikken. Kravet til bruk 3D secure er for å sørge for at sikkerheten på dine betalinger økes.

Frakt

Vi sender varer over hele landet. Du vil motta informasjon fra oss om sendingen, med sporing og leveringsmåte.

Dersom du ønsker å hente varene i vår på butikk på Hageland Foss, Hurumveien 11, 3440 Røyken, velger du dette i kassen, og du vil ikke bli belastet for frakt.

Reklamsjonsrett for levende planter

Bonsaitrær – ny plante innen 3 måneder etter kjøp – om planten dør eller taper karakter. Forutsetning er at planten har fått normalt stell angående vanning, gjødsel og lysforhold. Ingen vintergaranti. (Normalt stell av bonsaitrær er litt annerledes enn vanlige hageplanter og potteplanter. På sommertid er det vanning opptil 7 dager per uke, altså hver dag, mens det på vinterstid er noe sjelderne. Vann godt ved hver vanning. Årsaken til behovet for hyppig vanning er både at trærne står i grunne potter og har spesialjord).

Vårt hagesenter er en del av Hageland kjeden og vi følger samme reklamasjonsvilkår. Les mer på våre Hageland sine nettsider om reklamasjonsrett: Hageland reklamasjonsrett